Selecteer een pagina
Web - Ban - Logo en Cindy polaroid

Over mij als persoontje Typisch C

Hola, ik ben Cindy van Dijk. Ik woon in Den Ilp aan de voorkant van voormalig Manege Twiske. 

Samen met mijn man Peter, onze hond Jazz en 2 katers Sam en Moos wonen wij in een “kangoeroewoning” met mijn ouders.

Voormalig Manege Twiske heb ik samen met mijn ouders ruim 21 jaar met veel liefde, passie, vol overgave en voldoening  gerund. Mijn jeugddroom. Heel mijn hart,  ziel en zaligheid heb ik in het verzorgen van paarden gelegd, mensen leren omgaan met paarden, het trainen van paarden, het lesgeven aan ruiters, wedstrijden rijden, organiseren van diverse activiteiten zoals ponykamp, paardentweedaagse en onderlinge wedstrijden en alles wat er bij het runnen van een Manege kwam kijken. Een echte allrounder dus. Te weten dat mijn schooldiploma’s uit een geheel andere branche bestaan. Biochemisch Laborant.

Maar ik had het geluk dat ik van mijn hobby mijn werk kon en mocht maken. En dat op mijn 21ste. Na diverse opleidingen/cursussen zoals de ORUN, horeca, sociale hygiene, sportpsychologie en manuele ontspanningstechnieken en relaxatie bij paarden groeide ik meer en meer het “paardenvak” en het bedrijfsleven in.

Ceres en Aaf - zwart wit - TC

Door een ongeluk en een lange tijd van fysiek herstel, van mij, hebben wij de Manege moeten verkopen. Dat was een zware tijd voor mij dat mag je gerust weten.

Ik stortte mij volledig op de boekhouding, planningen, het maken van websites, het verbeteren van een taxiprogramma voor het taxibedrijf van mijn man en was een basis om op terug te vallen voor meerdere chauffeurs wat betreft de kennis op computergebied. “Laat Cindy het even voor je regelen”, “Vraag het maar aan …”, “Cindy lost dat wel op”. Ik stond voor iedereen klaar . Totdat iemand zei “Je kan er wel je werk van maken!”. En daar was het idee, de ommezwaai van VERZORGEN naar het ONTZORGEN.

Sinds enkele jaren verzorg ik de gehele administratieve en financiële kant van het Taxibedrijf van mijn man. De Web Cab Company hebben wij samen uitgebreid tot het bedrijf wat het nu is. En daar ben ik/zijn wij trots op.

Cindy met Jazz - Typisch C

Voor onze ontspanning reizen wij een aantal keer per jaar naar Spanje. Daar kunnen wij heerlijk genieten van de Spaanse cultuur, de zon, de zee en het strand. Dat brengt ons rust en geeft energie.
Maar ook Nederland heeft zijn mooie plekjes. Wij wonen aan het recreatiegebied “Het Twiske” waar wij dan ook regelmatig te vinden zijn om te fietsen of te wandelen met de hond.
Van Peter heb ik geleerd om niet te veel vooruit te willen plannen maar meer te genieten van- en in het heden.

Peter en Ik - Twiske - Typisch C

Toch kriebelde het om iets voor mijzelf te beginnen en ben de opleiding Virtual Assistant bij VA School gaan volgen. Zo is dus Typisch C ontstaan. Uit de jaren van ervaring op divers ondernemersgebied, wil ik nu graag andere ondernemers helpen aan meer tijd, focus en energie. Ik weet zelf maar al te goed, dat je je behoorlijk kunt verliezen in je werk/bedrijf (zoveel uiteenlopende taken)en niet meer toe komt aan de dingen die je echt graag doet of waar je je bedrijf eigenlijk voor gestart bent.

Uit eigen ervaring weet ik, dat ik de Manege ben begonnen met het idee dat ik dan elke dag heerlijk kon paardrijden, kon trainen voor de wedstrijden en daar alle tijd voor had. Maar was er al snel achter dat je haast geen tijd of energie had om je eigen paarden te rijden/trainen omdat ik werd opgeslokt door alle andere werkzaamheden. Het was elke dag weer puzzelen met de tijd die ik had. Toen nog geen idee wat een VA of Business Buddy was.

Hoe mooi is het als iemand over je zegt: “Cindy is een typisch krachtige vrouw die nooit bij de pakken neer gaat zitten maar altijd weer een nieuwe uitdaging ziet”.

En dat heb ik gedaan door Typisch C op te starten. Het helpen van (jonge)ondernemers om meer balans te krijgen tussen tijd, werk en privé vind ik een super toffe puzzel om op te lossen. En daar staat Typisch C voor. Denken in oplossingen. Zoeken naar oplossingen, wat ik jaren heb gedaan in mijn Manege bedrijf in de trainingen voor paard en ruiter, die ervaring neem ik nu mee in mijn bedrijfsvoering à la Typisch C. 

Typisch C - Kantoor - paars

Typisch C, typisch Cindy, ik, kort samengevat:

– gaat vol overgave aan de slag en is erg leergierig

– is creatief, meedenkend en oplossingsgericht

– betrouwbaar, gevoelig en zorgzaam

– legt de lat voor zichzelf hoog

Laten we nog wat te bespreken/vertellen overhouden voor als we met elkaar gaan SAMENWERKEN. Het belangrijkste is nu, dat jij de stap hebt genomen om voor jezelf MEER RUST, VRIJE TIJD en FOCUS te creëren. En daar kan ik je mee helpen!

Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op. 

The 4 C's of your life:
Choices - Chances - Changes - Cindy
"You must make a Choice to take a Chance to Change your life with help from Cindy"

Typisch C

Cindy - mint - Profiel - TC